biomys i uppsala!

Idag blir det bio med hela familjen, jägarna 2 och innan bion ska vi ut och käka på restaurang. MYS på hög standard!
Senare kanske jag drar ut och träffar en kompis, får se hur det blir med det, om jag orkar eller inte.


bästa du♥

<3

Jag älskar dig mamma. Ledsen om jag gör dig besviken ibland, menar det verkligen inte!

Vilket jävla aaas!

Igårkväll blev det att jag drog hem till Marcus. Dom drack och jag satt mest och skrattade åt dom, standard i orten ;)
Kom hem runt halv tre ungefär, och snackade då skype med boysen. Sen snackade jag även med Jac, en kompis som flyttat till USA. Så jag somnade runt halv sex, och vaknade runt tio. Konstigt nog var jag inte trött, men somnade om vid tolv och vaknade tre.. hehe..

Drog och träffade Dessan och Anchal för att snacka lite, dom som vet ens hemligaste hemlighet du vet. Mycket hade hänt under bara en natt... Sen kom jag hem och drog och handlade med farsan passade även på att övningsköra.

Ikväll så ska jag vara med Adam, Marcus och Ewe. Får se om Dessan ska vara med? Blir väl myskväll till och börja med, får se om det händer något kul?

PUSS!


börjar om igen

Kom precis hem, har övningskört 3 och en halvtimma. Körkortet är nära nu!

Idag ska jag va med Dessan, Hanna och Stina om jag minns rätt. Har ingen aning vad vi ska göra, är på myshumör så blir väl det. Eller så blire att träffa grabbarna. Får väl se! Ska plugga lite sen ska jag äta, puss



hej och hejdå

Kunde inte hålla mig att inte skriva ett inlägg då jag har gjort lite roliga saker jag vill dela med mig av.
Körkortet kommer snart hoppas jag, ska plugga teori och ha en körlektion på tisdag, sen efter tisdag så ska jag boka. Är så sjukt jävla taggad!
Har fått höstlov nu också, så ska strax gå och plugga teori hade jag tänkt, eller om jag gör det imorgon. Har hela mitt lov på mig också, för körkortet kommer i första hand nu.

Idag gjorde jag halkan, fyfabian vad roligt det var. Rätt svåra uppgifter var det också, men det är något man lär sig av. Lärde mig rätt mycket faktiskt!

Just nu ligger jag i min säng, funderar på att ta en powernap eftersom jag gick upp sex imorse och det är jag inte van med! Godnatt så länge det nu dröjer tills jag skriver igen.




Min nya skönhet!



-

Har verkligen inte haft tid att blogga, 18 fucking år och fri.
Och jag orkar inte blogga på ett tag, på fredag blire ut på krogen ska bli kul. FUCKA UR I ORTEN!
pusshej!

18 år ... om bara några timmar!

Imorgon är det min dag. Shit vad jag är nervös, fjärilar i hela kroppen.
Har duschat och ätit nu, ska bara platta håret sen ska jag ut en sväng med Marcus och snacka lite. Riktigt naiz! Har ju världens bästavän du vet!




18 år på torsdag...

.... jag längtar som bara den.. men ändå inte. Tänk er att man "typ" är vuxen. Eller är man verkligen det? Man får ta mer risker i sitt liv, måste göra allt själv. Mina föräldrar kan inte göra ngt, då jag är 18 år. Alltså jag får göra vad jag vill hur jag vill osv. Men jag känner ändå.. jag vill fylla tio år. Fatta naiz! Men dock äre naiz att fylla 18 också, det känns så speciellt.

Det är liksom fjärilar i magen på mig, är som ett litet barn. Älskar att fylla år. Men venne om jag gillar att fylla 18. Eller jo jag gillar att fylla 18 år, för jag vet vad jag kommer få för det mesta. Men känns så hemskt att jag ska sälja iväg min epatraktor nu.. men skönt att få en bil istället. Ja du ser, har rätt udda tankar. Hatar att sälja iväg saker som varit mitt.. som är någon annans nu. Haha men ärligt det är så.
Men nej nu ska jag inte vara så udda och tänka så, jag är så jävla lycklig!!!!! 18 fucking år, hur har mina föräldrar och vissa vänner som varit med mig i det mesta, orkat med mig? 
Nuså, på lördag ska jag och mina fina vänner fira att jag levt i 18 år, TAGGAD!


På min 17årsfest! ( hittade dock inte någon annan bild, då jag inte håller ihop med Felicia mer. Vi höll i fyra år ungefär hah. )

rubrik

Har varit ute och fixat epan, några har kollat på den. Det är en sak som ska fixas sen kommer samma personer och hämtar den antagligen.

Imorgon är jag "ledig" dvs jag är sjukanmäld. Ska hem till mormor och färga håret på moster och bara mysa med mormor och moster. Ska även plugga lite.. frågan är om det är ikväll jag ska börja plugga eller om det är om ett år. För jag har ingen ork alls!



sommarminnen på bilderna!

Kom hem för en halvtimma sen ungefär. Har ätit, varit ute med hunden och tagit ur saker ur epan.
Ska sova en liten stund sen tänkte jag cykla ner till connys och plugga lite... känner mig urduktig i sånna fall!


blond igen då!

Inte haft tid att uppdatera idag... eller har väl haft tid men inte haft orken. Fixat och trixat hela dagen. Har hunnit med att slingat håret på mig själv och min mami. Så nu är jag blond igen, blev riktigt nöjd!

Ska fixa klart mina naglar som jag höll på med tidigare idag, gjorde tre naglar sen gav jag upp... värt!


I smile

Ikväll blir det tjejmiddag hos Sofie som sagt. Inte jätte taggad eftersom jag inte mår något vidare, men bara kämpa på. Bara fem dagar kvar till min älskade 18årsdag!

Dessan kommer hit om en liten stund, vi ska fixa oss tillsammans. Snacka lite skit och sånt som vi brukar göra :)


knas i orten!

Vaknade för en liten stund sen. Ska strax ta lite frukost för att sen dra vidare till eurostop och handla present till Sofie. Ska dit på tjejmiddag idag, ska väl bli trevlig. Dock mår jag fortfarade inge bra, ont i halsen och skit förkyld, men men.

Kom hem runt ett igår, var så sjukt trött så när jag kom hem somnade jag på direkten.. så skönt!


halkan bokad!

Halkan bokad, ett steg närmare körkorten! Taggad? JA!
Nu är det inte ens en vecka kvar tills jag fyller år, och är sååååå sjjukt taggad!

fina vänner

Kom hem för typ en halvtimma sen från skolan. Åker ju buss till skolan nu eftersom jag ska sälja epan.

Ikväll ska jag va med några kompisar, bara chilla galet liksom! ;) Länge sen man va med dom brudarna.
Tänkte ta pencillinen och sova lite nu, vänta på att mamma ska komma hem.


världens bästa!

i'm in love, it's true story

Tänkte sova nu, och denna natt ska jag stänga av min mobil. Personer smsar ang min epa hela tiden, kul att dom är intresserade iaf. Men ja, iaf. Ska ta och lägga mig och ta pencillin. ( har infektion i kroppen drf äter jag pencillin, kommer äta pencilllin på min födelsedag så lite fml är det )


ni är mina änglar.

Många förstår nog inte hur man egentligen mår när man har en saknad.. en saknad som aldrig i mitt liv kommer försvinna. Saknar mathias, vill ha honom här på jorden. Är så ledsen över allt.. saknar även faster och mina två morbröder. Så sjukt att världens finaste personer försvinner först.. och så unga.

Får väl tänka positivt. Har mina vänner som alltid finns där för en, världens bästa familj. Min storebror Tim finns alltid där för mig, så glad att vi fått så bra kontakt under senare tid.


Jag visste att ingenting av det här skulle bli lätt, men att det skulle vara så här svårt visste jag inte heller...

Jag är inte rädd för att dö nu, för ni är mina änglar.

min första kärlek

Har inte bloggat på två veckor, jag får bara säga förlåt. Men är fan glada att några vill läsa om mitt liv i alla fall, eftersom jag har några besökare kvar ;)

La ut epan på annons idag, fixade den förra helgen och nu kände jag att det var dax att bli av med skroten. Vill ha bort skiten. Ska börja åka buss tills jag har fixat körkort.. inte riktigt jag men det är okej!

Om exakt en vecka är det min dag, min 18årsdag. Taggad? nej asso... KLART SOM FAN! Jag har längtat varje dag i ett år efter att dagen ska komma. Så jag kan få ta mitt jävla körkort. Det är ju så jävla surt att det flesta av mina vänner har körkort och bakom kommer jag... i 30. Mobbad.

Håller på att fixa lite med en ny design, tröttnat rätt mycket på den jag har nu. Den är så trist. Dock så blir nog min andra design ännu tristare, standard i orten ju. Men skit samma!


Min första kärlek....... hehhehe

RSS 2.0